• 200458

Фен FUEGO BY-510

220-240V ~ 50 / 60Hz, 1600-1800W
Поставки за 2 брзини и 3 топлина
Функција за ладно
Со инјектиран концентратор
Со отстранлив филтер

999 ден.

Нема на залиха

SKU: 200458 Категорија: