• 196373
  • 196373 2
  • 196373 3
  • 196373 4
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Електрична рерна GORENJE BO6717E03X

Тип на апарат: Електрична рерна
Тип на рерната: Мултисистемска
Линија: Essential линија
Енергетска класа: A
Боја: Инокс
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс): Да
Матерјал на внатрешноста на рерната: ECO Email (рерна и плехови)
Шарка на вратата: Класична шарка на вратата
HomeMade Plus облик на рерната: Да
Употреблив волумен на рерната: 77 l
Максимална температура на рерната: 300 °C
Максимална површина на тавата за печење: 1360 cm²
Регулирање на температурата: Механичко управување
Облик на копчињата: Push pull копчиња
Начини на загревање: Брзо загревање (FastPreheat)
Начини на загревање: Горен и долен грејач со вентилатор
Начини на загревање: Голем инфра грејач со вентилатор
Начини на загревање: Печење на топол воздух (AirFry)
Начини на загревање: Кружен грејач со пареа
Начини на загревање: Долен и горен грејач со пареа
Начини на загревање: Голем инфра грејач
Начини на загревање: GentleBake
Начини на загревање: Функција за пица
Начини на загревање: Печење замрзнати јадења (FrozenBake)
Начини на загревање: Одмрзнување (Defrost)
Начини на загревање: Чистење со AquaClean функција
Начини на загревање: Oven light
Осветлување на рерната: Горе
Рамна површина на вратата од рерната: Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
Горен грејач: Не
Совршен грил (PerfectGril): Да
ExtraSteam: Да
SuperSize: Да
Водилки за тави: 1x жичани водилки
Скара со мотор: Не
Плехови:
Длабока емајлирана тава за печење
Плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната: 1 pcs
Сонда за месо (MeatProbe): Не
Врата: Двојно застаклена компактна врата со еден температурен дефлектор
Температура на вратата на рерната: Compact Door
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување: Да
Вентилатор за ладење: Динамичко ладење на фурната – DC
Врата: Двојно застаклена компактна врата со еден температурен дефлектор
Температура на вратата на рерната: Compact Door
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување: Да
Вентилатор за ладење: Динамичко ладење на фурната – DC
Приклучна моќ: 220-240 V
Фреквенција: 50-60 Hz

Клуб Цена
15490 ден. 17290 ден.

Нема на залиха

SKU: 196373 Категории: ,