• 220

Електрична косачка Power Max 1200/32

Моќност: 1200 w
Капацитет на корпа: 30 л
Ширина на косење: 32 цм
Висина на косење: 20-60 мм
Степени на косење: 10
Тежина: 8,3 kg

Gardena електричната косачка PowerMax 1200/32 e наменета за косење и одржување на мали и средно големи дворови и градини. Направена од цврста пластика отпорна на удари. ErgoTec рачката за управување е направена ергономски со цел лесно да се управува со истата.QuickFit функцијата овозможува лесно да ја поставите саканата висина на косење. Централно поставената рачка ја прави оваа косачка лесна за преместување од едно на друго место.

8690 ден.

Нема на залиха

SKU: 181080 Категорија: