• 215

Електрична косачка 1000W LP-LM53 BECKER

Моќност: 1000 W
Ширина на откос: 320 mm
3 позиции на висина на косење: 20/40/60 mm
Капацитет на колектор: 30 L
Електрична косачка за трева, со моќност од 1000 W и 3 позиции на висина на косење.

4450 ден.

Нема на залиха

SKU: 181075 Категорија: