• 191106

Електрична четка за коса PHILIPS BHA 310

4 Додатоци
Керамичка четка
3 температури
2 брзини
Јонска нега
Моќност 800w
Додатоци:
Четка со влакна што се повлекуваат
Млазница
Широка рамна четка за исправање
Термичка четка од 38 мм

4599 ден.

Нема на залиха

SKU: 191106 Категорија: