• 18125

Електрична батерија CASCADA DO-14-3C

Уникатен дизајн на елегантна чешма за кујна
Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C
Статична славина која се врти лево и десно за 180 степени
Систем на вградена заштита и безбедност
Можност за чистење од бигор на ситото и грејачот
Заштедува струја/време/пари/вода/простор
Нискомонтажна за умивалник
Класа на заштита: IPX4
Потрошувачка: 3200 W

3090 ден.

На залиха

SKU: 181125 Категорија: