• 183175
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Електричен уред против инсекти 2X15W

Привлекува муви, молци и други летечки инсекти користејќи црна светлина.
Високонапонски метални решетки.
Уредот е безбеден за луѓе и домашни миленици со мрежест екран за да се спречи контакт со електричната мрежа и безопасна црна цевка од ултравиолетова светлина.
Алтернатива без хемикалии.
Димензии: 390x92x275mm

Клуб Цена
1575 ден. 1750 ден.

На залиха