• 191081
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Електричен шпорет gorenje GEC6A11SG

Шарка на вратата: Класична шарка на вратата
HomeMade облик на рерната: Да
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Тип на рерната: Конвенционална
Максимална површина на тавата за печење: 1316 cm²
Зона за готвење напред лево Highlight стандард:
Ø лево напред (mm) 210
Моќност на зоната за готвење лево напред: 2100 W
Зона за готвење десно напред Highlight стандард:
Ø десно напред (mm) 145
Моќност на зоната за готвење десно напред: 1200 W
Зона за готвење лево назад Highlight стандард:
Ø лево назад (mm) 145
Моќност на зоната за готвење лево назад: 1200 W
Зона за готвење десно назад Highlight стандард:
Ø десно назад (mm) 180
Моќност на зоната за готвење десно назад: 1700 W
Начини на загревање: Долен и горен грејач
Начини на загревање: Долен грејач
Начини на загревање: Горен грејач
Начини на загревање: Чистење со AquaClean функција
Осветлување на рерната Назад
Горен грејач Не
Водилки за тави: Водилки на извлекување
Скара со мотор: Не
Плехови: Длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната: 1 pcs
Сонда за месо (MeatProbe): Не
Крст за поддршка на сад: Не
Филтер за маснотии: Не
Потрошувачка на енергија: 0.78 kWh
Приклучна моќ: 8.4 kW
Ширина: 600 mm
Висина: 850 mm
Длабочина: 600 mm
Фреквенција: 50/60 Hz
Приклучна моќ: 220-240 V
Connector type: AC 230V/400V

Клуб Цена
23490 ден. 25999 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 191081 Категории: ,