• 40

Електричен мини шпорет Luxel LX-13576

Моќност на рерната 2950 W
2 плочи (1500 + 1000 W)
40 Lt. нето достапен внатрешен волумен
Прилагодлив термостат
Рефлектирајќи ја внатрешната комора на емајл / Fe-Al со топлинска кондензација
Една квадратна и округла емајлирана лента
Cr-Ni решетка
Долготраен нерѓосувачки Cr-Ni отпор

6599 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 168262 Категорија: