• 171138

Електричен апарат за заварување MP-IWM20

Напон: 230V-50Hz
Волтажа во празен од: 80V
Капацитет: 7kW
Ампеража: 20-200А
Макс. ампеража: 300А
Класа на изолација: Н
Дебелина на електроди: 1.6-5.0mm
Заштита од прегревање

12100 ден.

На залиха

SKU: 171138 Категорија: