• 173024

Ел.Рачен Циркулар MTX-CS 1400

Моќност 1400W,
Број на вртежи 4600min-1,
Димензии на пилата 190х20х2,6mm,
Максимално сечење 90 56mm,
Тежина 2,8kg

3999 ден.

Нема на залиха

SKU: 173024 Категорија: