• 174161

Ел.Кружна Пила Makita HS6601

Должина на сечилото 165 mm
Димензии на ставката Д x Ш x В:29,6 x 24,2 x 23,3 cm
Боја Сина
Извор на енергија:Електрична кабли

7999 ден.

Нема на залиха

SKU: 174161 Категорија: