• 189759
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ексцентрична брусилка BO5030 300W

Моќност: 300 W
Пречник на брусен диск Ø: 123 mm
Удари во минута: 24.000 min-1
Пречник на ексцентар: 2,8 mm
Осцилации во минута: 12.000 min-1
Пречник на брусење ø: 123 mm
Пречник на брусен диск Ø: 125 mm
Бучава: звучен притисок 80 dB(A)
Бучава: oтстапување (K) 3 dB(A)
Вибрации при брусење: 4,5 m/s²
Вибрации: oтстапување (K) 3 m/s²
Димензии (Д x Ш x В): 153 x 123 x 153 mm
Тежина: 1,3 kg
Производител: Makita
Ексцентричната брусилка BO5030 е погонувана од моќен мотор и се користи за вршење на тешки работни задачи. Има вградена единица за одведување на прашина која може да се приклучи на цевра за прашина или на Makita правосмукалка. Oпремена е со сопирачка на перниче.

Клуб Цена
9143 ден. 10159 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 189759 Категории: ,