• 183174
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Еелктричен уред против инсекти 43W

Површина од алуминиум
Димензии: 65 x 25 cm
Електрофореза третман
За површина: 100m2
Влезен напон: 220-230V
50Hz
43W
Напон за уништување 2000-2200V

Клуб Цена
1611 ден. 1790 ден.

Само 1 останати во залиха