• 196037
14% попуст
Заштеди со Клуб цена

Елeктричен шпорет VOX EHB 600 WBF

Тип на шпорет: електричен
Енергетска класа: А
Зони на готвење: 4
Моќност на зони на готвење:
електрична рингла 145мм, 1000W
електрична рингла 145мм, 1000W
електрична рингла 180мм, 1500W
електрична рингла 180мм, 2000W
Експрес рингла: 1
Волумен на рерна: 72l
Вентилатор: не
Димензии: 645x922x684mm
Боја: бела

Клуб Цена
11990 ден. 13999 ден.

На залиха

SKU: 196037 Категории: ,