• 192956
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Двојна спојка IDEAL Cellfast

Овозможува истовремено спојување на два уреди на една допир
Протокот на вода може да се прилагоди за секој излез посебно
Непречено регулирање и можност за отсекување

Клуб Цена
404 ден. 449 ден.

Само 1 останати во залиха