• 182334

Дувач/Вшмукувач за лисја1850W BEBL185-QS

BLACK+DECKER
Влезна моќност:1850W
Брзина на дување:225km/h
Тежина:2.49Kg

5290 ден.

На залиха

SKU: 182334 Категорија: