• 198024
  • 198024-2
  • 198024 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Душек на надувување Intex 64763

Димензии: 152x203x25.4m
Боја: темно зелена
Димензија на пакетот: 30.48×36.83×17.15cm
Tежина на пакетот: 4.2000kg

Клуб Цена
1701 ден. 1890 ден.

На залиха