• 172191

Дупчалка Вибрациска 700W DWD024

DeWalt
Mоќност: 700W
Број на вртежи: 0–2800 /мин
Број на удари: 0–47.600 /мин
Вртежен момент: 8,6 Nm
Дупчење во дрво / метал / бетон: 25/ 13 / 16 mm
Глава со клуч(не е брзостезна)
премер: 1,5–13 mm
вретено: 1,2’’ × 20 UNF
Опрема: клуч, странична рачка, граничник за длабочина

6999 ден.

На залиха

SKU: 172191 Категорија: