• 173027

Дупчалка Електропнев.HDM1026S

Моќност 600 W
Работен напон 230 V
Број на удари (макс.) 5800 /мин
Удар (макс.) 1,8 Ј
Тежина 2,8 kg

3999 ден.

Нема на залиха

SKU: 173027 Категорија: