• 196662
  • 196662 1
  • 196662 2
  • 196662 3
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Држачи 3×2

Матријал: пластка
Димензии: 42, x 0,5×25,0cm
Тежина: 4,300kg
Продуктот е во повеќе бои.

Клуб Цена
125 ден. 139 ден.

На залиха