• 039521

Држач за во бања ICA 396 AL SATIN

Димензии:235 x 235 x 50 mm / 190 x 190 x 50 mm
Лакиран финиш:сатен
Материјал:алуминиум

1479 ден.

На залиха

SKU: 039521 Категорија: