• drstgmndlfmghgm

Држач за Телевизор Meliconi T800

Големина на ТВ (“): 50 – 65 (102 – 127 см)
Максимален капацитет (кг): 45
Вертикална ротација (°): -10 +15
Веса (мм): 400 – 600 – 800
Оддалеченост од ѕид (мм): 67

2999 ден.

Нема на залиха

SKU: 198348 Категорија: