• 178041

Држач FUEGO MD400T

Материјал: ладно валани челик
Навалување: -15 степени
Универзален монтиран модел
Макс дупка: 400 × 400mm
Држач за ТВ, големина: 26”-55”

499 ден.

На залиха

SKU: 178041 Категорија: