• 192918
  • 192918 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Дигитален тајмер за вода IDEAL™ Cellfast

Контролен модул со јасен дисплеј за лесно програмирање
Непречена контрола на наводнувањето – можност за индивидуално програмирање денови и времиња на наводнување
Автоматско или рачно поставување на работното време
Аредот информира за ниското ниво на батеријата
Можност за поставување на 2 индивидуални циклуси на наводнување во текот на денот
Опсег на наводнување од 1 минута до макс. 99 минути
Можност за програмирање неделен распоред за наводнување поделен на поединечни денови во неделата

Клуб Цена
4491 ден. 4990 ден.

Само 1 останати во залиха