• 181559
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Детско седиште за велосипед 196

Димензии: 34x33x57cm
Состав: пластика
Тежина на седиште: 1.8kg
Препорачана тежина на дете: 9-15kg

Клуб Цена
2789 ден. 3099 ден.

На залиха