• 167350

Детски кола 5389

2 мотори
2 акумулатори 6V 4.5AH
1 брзина
USB,RADIO,SD-CARD
Наменет за возраст до 8 години
LED светла
Максимална тежина: 40kg
Далечински управувач
Димензии: 100x50x45cm

9490 ден.

Нема на залиха

SKU: 167350 Категорија: