Депилатор Roventa EP-2910 FO

Депилатор
2 брзини
24 прецизни пинцети со топчиња за масажа, за намалување на болката
Демонтажна глава која може да се мие со вода

2699 ден.

На залиха

SKU: 199899 Категорија: