Депилатор Philips BRE 225

Лесно за користење
Ергономски дизајн
Глава за депилација која може да се вади
Ефективен систем за депилирање на дискови
Нежни дискови за остранување на влакна
Работа со адаптер
Напон 15V

2199 ден.

На залиха

SKU: 198193 Категорија: