• 198028
  • 198028 1
  • 198028 2
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Даска за сурфање Intex 68241NP

Димензии: 244x76x13cm
Тежина: 90кг
Димензии на пакетот: 22.86×24.13×9.21cm
Тежина на пакетото: 11.6kg

Клуб Цена
21591 ден. 23990 ден.

На залиха