• 192962
  • 192962 2
  • 192962 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Црвео Green Cellfast 1/2″ 20M

Петслојно црево
Анти-извртување, отпорен на јазли што го блокираат протокот на вода
ATS2™ двојно крос-трико засилување
Внатрешен слој изработен од материјал погоден за контакт со храна
УВ стабилизиран, внатрешен дел отпорен на алги
Без кадмиум, бариум и олово
Притисок на пукање 30 бари
Опсег на работни температури −20/+60°С
Одлични употребни својства
Долгорочна гаранција при нормални работни услови

Клуб Цена
1521 ден. 1690 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 192962 Категории: ,