• 192965
  • 192965 1
  • 192965 2
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Црево Green Cellfast 5/8″ 25M

Петслојно црево
Анти-извртување, отпорен на јазли што го блокираат протокот на вода
ATS2™ двојно крос-трико засилување
Внатрешен слој изработен од материјал погоден за контакт со храна
УВ стабилизиран, внатрешен дел отпорен на алги
Без кадмиум, бариум и олово
Притисок на пукање 30 бари
Опсег на работни температури −20/+60°С
Одлични употребни својства
Долгорочна гаранција при нормални работни услови

Клуб Цена
2511 ден. 2790 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 192965 Категории: ,