• 192964
  • 192964 2
  • 192964 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Црево Green Cellfast 1/2″ 50M

Петслојно црево
Анти-извртување, отпорен на јазли што го блокираат протокот на вода
ATS2™ двојно крос-трико засилување
Внатрешен слој изработен од материјал погоден за контакт со храна
УВ стабилизиран, внатрешен дел отпорен на алги
Без кадмиум, бариум и олово
Притисок на пукање 30 бари
Опсег на работни температури −20/+60°С
Одлични употребни својства
Долгорочна гаранција при нормални работни услови

Клуб Цена
3591 ден. 3990 ден.

Нема на залиха

SKU: 192964 Категории: ,