• 197720
  • 197720 1
  • 197720 2
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Cool стол 902/521

Капацитет: 39L
Димензии: 43.7×44.3×43.7cm
Тежина на пакетот: 4kg
Материјал: Смола
Тежина на производот 3,5kg
Текстура: Ратан
Отпорен на временски услови: Да

Клуб Цена
2871 ден. 3190 ден.

Само 1 останати во залиха