• 197718
  • 197718 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Cool Бар 590-EE 230900/901 – бел

Капацитет: 30L
Димензии: 49.5×84.5×49.5cm
Тежина на испорака: 7,04kg
Материјал: Смола
Тежина на производот: 5,68kg
Текстура: Мазна
Отпорен на временски услови: Да

Клуб Цена
4761 ден. 5290 ден.

Само 1 останати во залиха