• black-scent-opcija

Чистач за клима Black Michelin

Michelin Clean Air (аеросол) 150 м
MICHELIN Clean Air (аеросол) е ефикасна формула за освежување и чистење на автомобилскиот систем за климатизација и вентилација
Ги неутрализира и уништува непријатните мириси
Едноставно за користење
Моќна единствена Michelin формула
Остава долготраен свеж мирис
Брзо и едноставно решение
Со редовна употреба не дозволува повторно создавање на габи и бактерии
Се препорачува да се користи еднаш на 2-3 месеци
Вкусови:
ARTIC SCENT
BLACK SCENT
Произведено по REACH стандард
Произведено во ЕУ
Начин на користење е вметнат на паковањето

286 ден.

На залиха

SKU: 180461 Категорија: