• 181129-final

Чистач на пареа FUEGO WHL-802UV

Моќност:1500W
Чисти и дезинфицира на пареа од 110 степени
Резервоар на вода:450 ml

3999 ден.

Нема на залиха

SKU: 181129 Категорија: