• 197133
  • 197133 1
  • 197133 2
  • 197133 3
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Чинија за сервирање округл Clover

Матријал: пластка
Продуктот е во повеќе бои.

Клуб Цена
80 ден. 89 ден.

На залиха

SKU: 197133 Категории: ,