• ДФХГФХ

Четка за снег телескопска Michelin

Алуминиумска структура со мека рачка за комфорт
Иновативен телескопски систем издолжлив до 110cm
Поликарбонатна стругалка ( Издржлива до -30°)

1567 ден.

На залиха

SKU: 180479 Категорија: