• 189713
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Бургија за метал HSS D-09709

Дијаметар Ø: 4 mm
Вкупна должина: 75 mm
Работна должина: 43 mm
Производител: Makita
Бургија за метал HSS D-09709 4x75mm.

Клуб Цена
80 ден. 89 ден.

Само 2 останати во залиха