• 189711
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Бургија SDS-Plus Standard D-00309

Дијаметар Ø: 16 mm
Вкупна должина: 310 mm
Работна должина: 250 mm
Производител: Makita
Бургија SDS-Plus Standard D-00309 16mm x310mm.

Клуб Цена
287 ден. 319 ден.

На залиха