• 189706
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Бургија SDS-Plus Standard D-00094

Дијаметар Ø: 6,5 mm
Вкупна должина: 160 mm
Работна должина: 100 mm
Производител: Makita
Бургија SDS-Plus Standard D-00094 6,5mm x160mm.

Клуб Цена
112 ден. 125 ден.

На залиха