• 189737
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Бургија SDS-Plus Standard D-00022

Дијаметар Ø: 5 mm
Вкупна должина: 110 mm
Работна должина: 50 mm
Производител: Makita
Бургија SDS-Plus Standard D-00022 5mm 110mm

Клуб Цена
125 ден. 139 ден.

На залиха