• 189705
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Бургија метал HSS-Co D-17382

Дијаметар Ø: 6 mm
Вкупна должина: 93 mm
Работна должина: 57 mm
Производител: Makita
Бургија метал HSS-Co D-17382 6x93mm.

Клуб Цена
184 ден. 205 ден.

На залиха