• 189748
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Брусен диск Metal D-18699

Тип на диск: A30S
Пречник на диск ø: 230 mm
Пречник на насадниот отвор на дискот ø: 22,23 mm
Дебелина на диск: 2,5 mm
Најголем број на вртежи: 6.600 min-1
Производител: Makita
Брусен диск Metal D-18699 230×2.5mm.

Клуб Цена
134 ден. 149 ден.

На залиха

SKU: 189748 Категории: ,