• 189710
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Брусен диск Metal D-18596

Тип на диск: A30S
Пречник на диск ø: 230 mm
Пречник на насадниот отвор на дискот ø: 22,23 mm
Дебелина на диск: 3 mm
Најголем број на вртежи: 6.660 min-1
Производител: Makita
Брусен диск Metal D-18596 230x3mm.

Клуб Цена
143 ден. 159 ден.

На залиха