• 192831
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Браздач и метални тркала за мотокултиват

Дијаметар на тркала: 420 mm
Растојание меѓу тркала: Max:700 Min:370 mm
Димензии: 49 X 44.5 X 34.5 mm
Производител: Мigliori
Комплет браздач и метелни тркала за мотокултиватор MF360D.

Клуб Цена
5849 ден. 6499 ден.

На залиха

SKU: 192831 Категории: ,