• 171120
20% попуст
Заштеди со Клуб цена

Бормашина MAXPULS MP-ID15 710W

Напон: 220~240 V
Фреквенција: 50 Hz
Моќност: 710
Вртежи: 0-2700/min
Футер: 13mm
Капацитет:
Метал: 13mm
Дрво: 13mm
Бетон: 25mm

Клуб Цена
1799 ден. 2250 ден.

На залиха