• 005227
0% попуст
Заштеди со Клуб цена

Бојлер TING BVE 100L

Бојлер ting 100l парно/солар
Капацитет 80Л
Греач 2500W
Парно и Соларно
Лев/Десен
Казан Прохром

Клуб Цена
20799 ден. 20799 ден.

На залиха

SKU: 005227 Категории: ,