• 188739
5% попуст
Заштеди со Клуб цена

Бојлер Metalac Hydra EZV P50 R

Димензија: 395mm x 718mm
Безбедносен вентил: да
Изолација: Полиуретан (пурпена) од 17мм до 40мм
Капацитет: 50L
Моќност на електричен грејач: 2 kw (бакар)
Работен притисок: 0,6 Mpa (6 bar)
Работен напон: 230 V
Енергетска класа: В
Термостат на прачка, со надворешна регулација на температурата
Време на загревање на водата до 75˚C: 110 мин

Клуб Цена
8018 ден. 8440 ден.

На залиха

SKU: 188739 Категории: ,